žžƵ

Milliman
Office
Renovation

Client
Milliman
Location
Omaha, NE
Size
32,800 SF

Milliman, an independent risk management, benefits and technology firm, was looking to reimagine its office and improve the well-being of its workforce. 

The company engaged žžƵ to develop plans for a renovation that would support Milliman's efforts to retain and attract top talent and reflect the organization's evolving culture. 

žžƵ's design for the space incorporates a mix of private and collaborative workspaces as well as flexibility and transparency throughout to encourage openness, connection and innovation. The design incorporates an expansive, open community space visible throughout the office to encourage people to come together and socialize. The space includes a variety of seating groups, a large custom bar, a kitchenette with free snacks and a games area with table tennis, foosball and shuffleboard. 

Open office surrounds a core program of conference room and support spaces.
Company logo formed within wood slat office entry wall.
Flexible open office workstations allowing a variety of different configurations
Open break room and gaming area separated from the office space by clear garage doors
Conference table with swing seats in a semi-private conference room
Transparent walls and colorful, high energy finishes in a series of conference rooms.